Blogg‎ > ‎

Äventyr

skickad 30 juni 2012 10:32 av Mie Björhag   [ uppdaterad 30 juli 2012 04:02 ]
Äventyr

Det har varit lite hektiskt de senaste veckorna. Jag har flugit som en skottspoling runt i hela sverige, från norr till söder och varit med om en massa fina saker.
Joypeak i Ursviken var en helt fantastisk överraskning, de tog kanonbra hand om mig och vilken festival. Allt och då menar jag allt, var gratis utom maten. De hade tagit dit massor med artister och hoppborgar och roliga aktiviteter. Snacka om att jag blev imponerad. Halva Norrland var där och jag träffade en vän jag inte sett sen gymnasiet. Helt fantastiskt.

Mie in action på Joypeak


Sen har jag varit i Nyhem och haft eldshow på stora scenen. Det var också en upplevelse. För dig som aldrig varit där kan jag säga att det var en mäktig känsla, 500 pers i en skön lokal som sitter med blickarna vända mot mig, tjusig ljussättning och proffsiga team som bemötte mig kanonbra. Jag kan inte annat än säga att då kändes det som att jag var en riktig artist.

Jag har även besökt Gullbrannagården och medverkat under ett LP-läger på Löttorps camping på Öland.

Allt detta fantastiska jobb har gjort att jag inte varit så bra på att uppdatera min blogg. Men nu blir det andra bullar.
De kommande två veckorna ska jag gå en intensivkurs för att ta körkort. Om det är så att du tror på bön får du gärna slänga iväg en sådan för mig. På måndag börjar det stora äventyret, och jag ska hålla er uppdaterade.

Comments