Blogg‎ > ‎

Att blogga

skickad 23 apr. 2011 01:35 av Mie Björhag   [ uppdaterad 25 apr. 2011 00:30 ]
Att blogga

Det är svårt när det händer så mycket hela tiden att få tid att skriva ner allt här på bloggen, även om jag hemskt gärna vill berätta om allt underbart som händer. Därför har jag bestämt mig för att ge er en snabbresumé av allt som hänt.
Just nu sitter jag på ett skönt X2000 på väg till Nässjö där jag blir upphämtad för att fira min påskafton i Vetlanda. Det blir barnmöte och glädje rakt igenom! Jag ser så mycket fram emot det!

Igår var jag på korsvandring tillsammans med David och två goda vänner. WOW, mäktigt måste jag säga, när så många människor samlas och minns varför vi faktiskt firar påsk, vad Jesus gjorde för oss för 2000 år sedan. Vi bad för staden, för riksdag och regering, för kungahuset och Sveriges kristenhet. Tycker om att fira påsk "the hard way", med allt som ingår men det har blivit lite lite med det i år tyvärr, skulle velat tagit större del i stilla veckan och ikväll hade jag gärna gått på midnattsmässa, men det blir inte alltid som man tänkt, ofta blir det bättre!

Hur som helst har jag varit i Övik också för ca 2 veckor sedan. Det var en upplevelse i sig, och jag måste säga att det finns mycket underbara människor i de trakterna! Två fantastiska dagar med vilda och underbara barn. Dessutom passade jag på att hitta en ny vän, det är inte fy skam. Vi var uppe och klättrade på ett litet berg och njöt av vårvinter med snö som låg i glittrande kristaller på marken.
På Söndagen vek jag figurballonger för första gången i min karriär både på scenen och efteråt till barnen. De väntade tålmodigt medan jag övade mina färdigheter, imponerande och bra för alla parter. Det är mycket roligare att öva om man får ge bort sina alster.
När jag åkte hem gav min nyvunna vän mig en påskpresent. Wow, vilken helg!

Förra veckan var jag i Ljungby och jag tror faktiskt inte att jag fått skriva så många autografer som då. Jag känner mig så uppskattad i det jag gör, och det är faktiskt en underbar känsla. Jag har hamnat i mitt rätta element, och det tror jag är nödvändigt för att palla med det höga tempot.

Påskpresenten
Comments