Blogg‎ > ‎

Den går hit, den går dit, den går runt en liten bit. Och den startar på ett kick. Det är en makalös manick!

skickad 30 apr. 2011 22:18 av Mie Björhag
Den går hit, den går dit, den går runt en liten bit.
Och den startar på ett kick.
Det är en makalös manick!

Som jag flyger och far nu för tiden. Måndag till torsdag var jag i Hofors, fredag i Alunda och igår var jag och David på drive in loppis och sålde saker som vi rensat ut inför det faktum att vi gifter oss och flyttar ihop om en inte allt för avlägsen framtid. Jag är imponerad över hur kul jag tyckte att det var att gå runt där bland människors utstädade saker och köpa saker för småpengar och sälja till andra för samma struntsummor. Det är en hel kultur kring detta, många av dem var veteraner och brukade sitta där med högar av prylar snyggt uppradade på filtar och bord.
Efter några timmar säljande och fyndande åkte vi till en secondhand och lämnade det vi inte fick sålt. Jag fyndade lite där med, för dagen till ära var det 50% på allt i butiken.
Efter detta äventyr åkte vi vidare till Ikea för att fortsätta med inredningen av lägenheten vi ska bo i. Vi tänkte utnyttja tillfället så mycket som möjligt när vi nu lånat en bil för dagen. Vi handlade mest förvaring, och en liten stege/pall som jag behöver för att nå upp i skåpen. När vi kom hem var både jag och David ganska trötta, men Mie är inte som andra barn. Jag kunde inte låta bli att montera ihop och fixa i ordning allt medan David som fått gå upp i svinottan sov sött i sin säng, intet ont anande.
Nu sitter jag här med nyfärgat hår och bloggar för fulla muggar och om en liten stund åker jag till Göteborg för att beskåda en föreställning av en av de som lärt mig mest inom cirkus, jag ska gå på "Legend" av Jakkin Wiss.
Det är högt tempo måste jag säga. Jag känner mig lite som en såndär evighetsmaskin som rubriken åsyftar. "Den går hit, den går dit, den går runt en liten bit. Och den startar på ett kick. Det är en makalös manick..." Jag bara går och går och det tycks som att jag aldrig blir trött. Jag är mycket tacksam för det, för vem vill vara trött och grining?

Vi hörs!
Comments