Blogg‎ > ‎

Den stora överraskningen

skickad 10 okt. 2010 15:01 av Mie Björhag   [ uppdaterad 18 dec. 2010 02:38 ]
Den stora överraskningen

Den sjunde oktober åkte jag hem till en kompis för att, vad jag trodde, ha en soft kväll med mat och kanske lite enhjulingscyklande. Bäst som vi satt där och åt kom han in med en liten överraskning och vips så hade jag fått tre biljetter till Blue Man Group  på Göta Lejon samma kväll.
Jag vet inte om du kan föreställa dig det lyckorus som for som ett färgsprakande fyrverkeri genom hela min kropp. Jag skall försöka hjälpa dig att förstå denna totala lycka; jag har tittat på youtube klipp och glatt mig åt deras blotta existens i ett par år nu, och här sitter jag med biljetter och skall få se dem uppträda lajv, mitt framför mina ögon.
Sagt och gjort satte vi oss på en pendel, hoppade av på Stockholm södra. Redan då hade jag nästan smilat sönder mina kinder, bara för att inom några minuter bli indragen i en av de häftigaste shower jag sett!
Jag älskar cirkus, det bara är så, det kommer alltid att vara nummer ett för mig, men denna typ av underhållning når nästan upp i samma klass.
Jag har svårt att sätta ord på allt som hände, rytmer, färger och former, humor och neon, allt det som krävs för att ge den totala upplevelsen av att befinna sig mitt i en dröm, eller i en annan värld, eller kanske på en annan planet..
Lyckan var total och jag kan inte annat än tipsa dig om en så fantastisk upplevelse om du inte redan sett dem.
Tack Joakim för en underbar kväll!!!

Här står jag med en av de blåa männen och som du ser är det svårt att le större än jag gör här. Fotograf: Joakim Roslund.
Comments