Blogg‎ > ‎

Dödskallar som piggar upp

skickad 1 mars 2011 09:44 av Mie Björhag   [ uppdaterad 1 mars 2011 14:29 ]
Dödskallar som piggar upp

Här om dagen åkte jag tunnelbana och det var sådär smockfullt så att alla var tvungna att stå som packade sillar. Efter ett tag började människor att kliva av och det blev mer plats. Jag lokaliserade en tom plats och skyndade mig att ställa mig framför den för att markera att den var min. Under tiden jag höll på att krångla av mig mina otroligt otympliga väskor med jongleringsprylar hann det sätta sig en äldre dam på sätet mitt emot.
Av misstag råkade jag slå till henne med min väska, och när jag vände mig om för att säga förlåt hände det oväntade. Hon log mot mig. Jag är så van vid att människor bara är barska och sura i Stockholm, särskilt när det är så fullt med människor och stress överallt, men hon log. Vi började prata med varandra och hon var mycket trevlig. Sen säger hon det.
- Har du de där vantarna bara för att söka kontakt?
- Nej... Svarade jag lite förvirrat och tittade ner på mina dödskalleklädda händer.
Sedan berättade hon om alla de svartklädda människor hon ser varje dag och att hon tyckte att det var fint med de vita dödskallarna som "piggade upp"
Snacka om att jag blev förvånad. Det är någonting jag kan leva på länge. En söt gammal dam som gillar mina dödskallevantar, för att de piggar upp. :)


Comments