Blogg‎ > ‎

En helg i Bor

skickad 24 jan. 2012 01:30 av Mie Björhag   [ uppdaterad 13 feb. 2012 01:16 ]
En helg i Bor

Hur konstigt det än låter så finns det faktiskt de som bor i Bor. Ett förvirrande ortsnamn med ack så trevliga människor. I helgen uppträdde jag två gånger där i missionskyrkan. Först på Lördagen under en ungdomskväll riktad mot tonåringar. Jag tyckte att det gick galant, även om människor inte kan acceptera att inga "trick" avslöjas ;) 30min fokus från tonåringar är ine alltid lätt att få. I en liten intervju innan jag gick på scenen råkade jag avslöja min nyckelbensfobi vilket ledde till en hel lokal fylld av människor kanackandes på sina nyckelben. Kärleksfullt retsamt, men det fick mig inte ur kurs (som tur var visade de mig sådan respekt att ingen försökte sig på nyckelbensknackande under själva akten vilket jag uppskattar djupt!)

Jag kände mig supervälkommen och fick många fina, värmande och uppmuntrande ord om både det jag sagt och gjort. När hela kalaset var slut drog vi vidare hem till några vänner som slog ihjäl de sista timmarna på dygnet.

Följande dag var det familjegudstjänst okristligt tidigt, i alla fall i mina ögon. (Får jag inte sova mina åtta timmar...) Klockan nio var jag där och förberedde mig och jag måste säga att det var en superfin söndag förmiddag. Tro det eller ej, men de hade faktiskt ett  brassband som spelade, hur coolt är inte det?!?
Jag kände att jag var i mitt esse, vilket också gav resultat.. Jag fick till och med skriva autografer efteråt ;)

Bildbevis

Nu ska jag sätta mig ner och skriva nytt material inför helgen. Halmstad, håll i hatten, för snart kommer jag.

Comments