Blogg‎ > ‎

Falun

skickad 1 apr. 2012 23:23 av Mie Björhag   [ uppdaterad 2 apr. 2012 01:47 ]
Falun

Nu går vi in i stilla veckan, men jag har redan tjuvstartat att fira påsken.

Hela förra veckan var jag i Falun och umgicks med fantastiska barn på "eftis" (eftermiddagsverksamhet för lågstadiebarn) och berättade om Petrus påsk. Det gick jätte bra och jag tror att de uppskattade det, för de satt som ljus och lyssnade och levde sig in i det jag berättade.


Här sitter jag och väntar med spänning på barnen

I söndags fick jag det stora förtroendet att delta i Gudstjänsten. Det var väldigt roligt och blev uppskattat av alla. Jag berättade om påsken, hur Jesus övervann döden för att vi skulle kunna få förlåtelse för allt dumt vi gjort och att han lagade vår relation till Gud. Hur hans ljus lyser för oss och hur vi kan få sprida det glada budskapet vidare genom att själva lysa för andra med det ljus han har gett oss. Lite kryptiskt låter det när jag försöker sammanfatta det här, men bra blev det, och hela kalaset avslutades med godisregn :)

På det hela taget var det en super fin vecka med  mycket tid med mina föräldrar, eftersom jag bodde med dem. Jag lärde även känna lite nya människor och har kommit fram till att jag tycker väldigt mycket om min gamla hemstad.

Imorgon reser jag till Tibro med min gamle kapten svarthår, det kommer att bli så kul! Hoppas jag lyckas få till några bra bilder.

Comments