Blogg‎ > ‎

Filadelifa Stockholm

skickad 31 jan. 2013 02:25 av Mie Björhag   [ uppdaterad 31 jan. 2013 02:26 ]
Filadelfia Stockholm

I fredags var jag och showade i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Det var ett helt äventyr. Om du inte varit där kan jag berätta att det är en stor kyrka belägen i centrala Stockholm, byggd 1930.

Först var det ungdomsmöte och sen fika. Efter själva fikat skulle jag gå på scenen och här var tydligen ett helt nytt upplägg så ledarna var osäkra på om deras ungdomar skulle ha tålamod att stanna kvar. Samlingen var ett samarbete mellan många olika församlingar så det var en hel del folk där.

Lite av folket

Eftersom jag fick göra en liten blänkare under själva huvudmötet så visste de vad som komma skulle och det kändes nästan som att det var mer folk där när jag gick på scenen än det var innan. Jag måste säga att jag fick ett riktigt fint mottagande och fler av dem berättade att de sett mig tidigare på olika ställen.


En gammal gymnasiekompis kom och tittade på. Det gjorde mig en smula nervös eftersom hon är en grym cirkusartist. Allt gick smärtfritt och jag känner att jag kan vara stolt över min lilla firma. Cirkusmie for the win!

Visst är det en fin dörr i bakgrunden?

Tack också till mina andra vänner som dök upp, det är ovärdelit att ha er på plats. Det skänker en trygghet som kan övervinna vilken scenskräck som helst.
Comments