Blogg‎ > ‎

Fotö och nya kommentarer

skickad 21 maj 2013 12:18 av Mie Björhag   [ uppdaterad 21 maj 2013 12:20 ]
Fotö och nya kommentarer

Jag och David håller som bäst på att flytta in i vår fina lägenhet i Göteborg. Jag kommer att visa bilder när det är helt i ordning, men en sak är säker, så mycket "hemma" som det här känns var det länge sedan jag kände.

Jag fick faktiskt med mig David ut i Göteborgs skärgård, nämligen ut till Fotö och Risö där jag hade ett par jobbuppdrag i helgen. Vi passade även på att njuta av det fina vädret och strosade runt bland klipporna. Det är bra lyxigt att leva ibland.
I fredags hade jag ett litet intro till Patrik Rudgard som predikade på nattmötet.
Vilket möte det blev sedan, Patrik berättade det coolaste vittnesbördet om en i hans familj som blivit helt fri ifrån cancer, tumören hade flyttat sig och han hade återhämtat sig övernaturligt fort. WOW, jag blev verkligen helt tagen.
Mer sådant önskar jag. Jag vill höra vad Gud gör i ditt liv, i allas liv. Att höra saker som hänt för länge sedan är också intressant, men detta var något alldeles extra.

Ute på risö

I lördags fick jag den stora äran att vara med och inviga ett vandrarhem på Risö som kommer att fungera lite som en utsluss för människor som varit på behandlingshem genom LP.

Titta gärna in under fliken "sagt om" också, jag har fått den finaste kommentaren från den kristna skolgruppen Fisherman´s friends.

"Livet är gött"
 


Comments