Blogg‎ > ‎

Frizon, läger och hjortron

skickad 22 aug. 2012 01:35 av Mie Björhag
Frizon, läger och hjortron

Hej på er mina vänner, bekanta och för mig helt okända människor. Sedan sist har jag varit en sväng på Frizon där jag fick inviga en helt ny scen. Så mycket folk hade samlats för att se mig att de inte fick plats på sittplatserna. Ett ganska stort gäng stod upp längst bak och jag blev väl emottagen trots att jag blev lite snurrig v det stora antalet människor. Vilken lycka! Jag såg mitt namn på affischen också, strax under Bob Hansson som jag lyssnat mycket på i mina dagar, det hade jag nog aldrig trott för några år sedan.

Strax under Bob Hansson ser man mitt namn. Wow!

Tyvärr har det inte blivit så mycket bilder från mina shower, för jag har glömt be någon ta sådana. Jag ska försöka bättra mig på den punkten.

Det har varit mer spring i den här lilla enmanscirkus.
Jag fick besöka ett läger utanför Ljungby dagen efter jag var på Frizon. Det blev väl emottaget, många av barnen hade sett mig förut och jag kände mig som en kändis. De ställde upp sig på en lång rad för att be mig signera deras lägertröjor, armar och block. Vilken känsla, den ska jag spara i en liten burk till en dag när jag känner att allt inte riktig går min väg.

Så såg nästan alla ungarna ut sen ;)

Efter detta lilla äventyr tog jag en sväng upp till Norrflärke ca en timme med bil från Örnsköldsvik. Det var en heldag för barnen. Jag fick uppträda i ett litet, men ändock cirkustält och mingla runt på styltor på en knölig och backig gräsmatta... Självklart hade de ansiktsmålinig, tipspromenad och massa lekar också, som sig bör när det är barnsatsningar. Under tiden jag var där uppe i norr lyckades jag lova att jag inte skulle äta godis på ett år samt plockade nära på 3 kg hjortron som jag fick ta med mig hem. Tyvärr i ett par ganska dåliga burkar i en inte allt för tät plastpåse som gjorde att allt i min väska sedan var klibbigt och bar den ljuva doften av hjortron.

En glad Mie med hinken full av hjortron

Efter en så intensiv vecka passade jag på att följa med David ner till Göteborg där han hade en veckas praktik och jag en veckas välbehövlig ledighet. Nu är jag fit for fight igen och på lördag om du har vägarna förbi Kringelfestivalen i Södertälje kan du se mig och en sprillans ny eldshow.


Comments