Blogg‎ > ‎

God jul och gott nytt år

skickad 9 jan. 2012 01:50 av Mie Björhag   [ uppdaterad 13 feb. 2012 01:18 ]
God jul och gott nytt år

Nu var det länge sedan jag bloggade. Förra året avslutades med en rusch till en hel massa ställen. Jag var i Sollefteå på en avslutning för ungdomarna i svenska kyrkan. Det var super, även om tekniken inte direkt var på vår sida. Vi fipplade i nästan två timmar för att få en projektor att vilja bli kompis med min dator utan att lyckas, men det blev en kanonkväll i alla fall. Och åter igen fick jag stöta på en ung trollkarl med ljusa utsikter. Det finns många dolda talanger där ute.
 Nästa dag åkte jag till glada Hudik och var med på en ekumenisk nobellmiddag där jag stod för underhållningen. Vilken grej. Undrar när jag blir bjuden till den riktiga nobellmiddagen? ;)


       Scenen klar

På måndagen drog jag till Sävsjö för att jonglera på ett tioårsjubileum på en skola. Jag vann allas hjärtan med att göra paralleller till julkalendern.. Det gäller att känna sin publik, vilket i det här fallet bestod av låg och mellanstadiet. Trots spöregn och kyla blev det en bra eldshow efter det timida luciatåget. Jag är helnöjd.

Efter de intensiva jobbdagarna tog jag jullov
Vi firade jul med Davids familj i Värnamo helgen innan den riktiga julen. Den i sin tur firades i Uppsala med min familj. Jag måste säga att jag inte kan minnas en bättre jul. Det där med att vara gift är en höjdare.
Bästa julklappen: Nintendo WII som jag och David gav varandra.. Det har vi suttit många timmar med under jullovet vill jag säga.

Direkt efter jul åkte vi till Berlin och hälsade på min fina vän Silvi som precis skulle flytta därifrån. Man måste ju passa på, speciellt som jag för tre år sedan lovade att åka och hälsa på... Bättre sent än aldrig som det heter. Vi såg en massa fint, bland annat den här supertuffa skrotiga julgranen!Nyår firades med min systers barn. Vi var barnvakter på självaste nyår, allt för att min syster och hennes man skulle få fira sina tio år som gifta, och det var det värt. Supermysiga barn, fyrverkerier och festlig alkoholfri cider, det är inte fy skam alls. Sen fick David sova med ett av barnen hela natten, för som han uttryckte sig så lät det "ka-bom" så det ekade mellan husväggarna låååångt in på småtimmarna.

Nu är det nytt år, och självklart ska man ju avlägga nyårslöften. Mitt nyårslöfte blir att jag ska blogga minst en gång i veckan och försöka få till någorlunda aktuella bilder till dessa blogginlägg.

Nu ska jag förbereda inför nästa storgig i Bor nästa helg (v.3)
Vi hörs go' vänner

Comments