Blogg‎ > ‎

Gud är så sanslöst god

skickad 13 juni 2013 01:14 av Mie Björhag
Gud är så sanslöst god

Nu har jag farit runt en del igen.

Till att börja med har jag lämnat tillbaka nyckeln till vårt gamla studentrum i Stockholm. Den tiden var fin, men det kapitlet är förbi och vi trivs riktigt bra här i Göteborg. Direkt efter nyckelinlämningen åkte jag till Boden för att fördjupa mina relationer till mina kollegor på LP (SPIK är en dotterförening under LP.) Det var mycket spännande dagar med blandade människor. Vi hade prickat in rätt dagar också, vi hade bäst väder i hela Sverige. Vi tittade på bodens fästning (som ligger insprängt berget) och åt palt, gick på retrocafé och hade möte. Det var minst sagt väldigt fina dagar och arbetet som LP gör för de utsatta i samhället får mig att bli stolt och glad att få vara en del av det.

En väldigt odiskret vaktpost, sängar för militärerna och retrocsfét

Efter det drog jag till Malmö för att hjälpa David att måla om en radhuslänga. Jag gjorde dock en avstickare och var med på en barndag på självaste nationaldagen. Svenska kyrkan i Skepplanda hade fixat en fantastisk dag med hoppborgar och korv med bröd. Jag fick den stora äran att medverka två gånger inne i kyrkan och jongleringspredika för människor som kom helt utifrån. Glädjen när jag hörde barnröster prata högt i kyrkan om farbror Jesus fick mig att bli alldeles varm i hjärtat.

Kyrkan i Skepplanda är så galet vacker

Sen åkte jag och David och mina svärföräldrar till Stockholm. Min älskade David har tagit examen och är nu en (näst intill) fullfjädrad naprapat, ett års praktik på det och han är färdig på riktigt. Det firades med en examenshögtid på Grand hotell i Stockholm. Dagen innan hade Madde och Criss haft förfest i samma lokaler, så vi fick ha samma bordsdekorationer som dem.
Självklart var högtiden samma dag som prinsessbröllopet så det vimlade av folk i vår huvudstad. Allt kändes väldigt fint och jag är så stolt över min man.
Han har precis lagt upp sin nya hemsida, gå gärna in och titta på www.naprapatdavid.se

David i examenskåpa

Bordsdekorationen och maten

Nu har jag fått vara hemma några dagar innan sommaren drar igång på allvar. Det har gett mig lite tid att reflektera över hur god Gud är. Han har välsignat oss så mycket, och jag är så tacksam som får jobba med det jag gör, bo i Sverige som är ett fantastiskt land och att jag får vara gift med David som alltid uppmuntrar och stöttar mig i allt. Jag är så tacksam för att jag har fått lära känna Gud och att jag får vara en representant för Jesus i en värld som inte alltid vet vem han är.

På återseende!
Comments