Blogg‎ > ‎

Hedesunda

skickad 25 nov. 2013 02:31 av Mie Björhag
Hedesunda

Hej kära vänner.
Det var ett tag sedan jag var ute och predikade som cirkusmie nu och jag måste säga att jag har saknat det.
När jag kom till Hedesunda blev jag väldigt väl emottagen och jag är så glad som får ha ett sådant jobb som jag har.
I lördags kväll predikade jag i Vinnersjö missonskapell och det var helt tjockt med människor där. Jag har nog aldrig varit med om en publik som varit så bra på att applådera och visa sin uppskattning. Det är sådant jag sparar och värderar i mitt hjärta under gråa dagar. Tänk vilket liv det kan finnas i en liten församling långt ute i skogen.

Igår (söndag) var jag och medverkade på en familjegudstjänst i Hedesunda församling och det var också mycket uppskattat. Jag är så tacksam för att jag fick åka dit. Det känns som att jag har fått en vitaminkick av Helig ande och jag kan inte sluta le. Det passar ju bra såhär dagarna innan advent kommer och skiner med sitt vackra hopp om att en frälsare blivit oss given.
Mörkret kommer allt tidigare på kvällarna, vi tänder ljus och förbereder oss på att få fira jul. Det är något speciellt, nästan magiskt över det.
Hedesunda kyrka är verkligen vacker

Jag tror att de flesta känner av att det är en viktig högtid vi går emot. Trots all kommers och jippo runt högtiden är det ändå det vi firar, att ett barn blir oss fött, en frälsare blir oss given.

Jag älskar när vintern smyger sig på!

Det är vacker att få leva nu när frosten börjar bita sig fast i fönstren på morgonen och jag tror jag inte är ensam om att drömma om en vit jul.Comments