Blogg‎ > ‎

Idag är det torsdag

skickad 3 nov. 2011 03:01 av Mie Björhag
Idag är det torsdag

I tisdags var det det sista tillfället med magiskolan på magic bar. Lite sorgligt måste jag säga. Det betyder att jag måste fortsätta att undersöka magins värld på egen hand, jag känner mig lite borttappad... Hur som helst har jag en hel hög saker jag övar på nu, så jag håller mig nog sysselsatt ett tag till. Till saken bör tilläggas att jag hörde något rykte om att det skulle komma en fortsättningskurs till hösten. Jag hoppas att det är sant!

Igår träffade jag Håkan bråkan Axell och planerade in en hel massa för våren. Det känns lite som att han är min obetalda agent, han snokar alltid upp saker där de vill ha med mig. Jag borde skicka honom en blomma eller något!

Idag är det som sagt torsdag. Det är alltid något lite magiskt över torsdagar. Kan ni gissa varför? Jo, för jag får två timmar alldeles själv i min nya träningslokal. Tack vare att det är mörkt ute ser jag inte om någon tittar in genom fönstren, ingenting distraherar mig. Det är bara jag, musiken och mina leksaker. Två timmar försvinner i ett nafs. Jag älskar att jonglera och leka fram nya saker. Om jag tidigare varit på dåligt humör glömmer jag bort allt om varför. Lyckan är total. Fastän det är sent på kvällen har jag inte ro att vara trött. Där inne finns det oändliga möjligheter, där inne kan jag bli bäst i världen!


Min oas där jag vågar drömma!

Comments