Blogg‎ > ‎

Jönåker

skickad 21 nov. 2011 01:04 av Mie Björhag
Jönåker

I helgen har jag alltså varit i Jönåker utanför Nyköping. Det har varit en spännande helg, jag har bland annat debuterat med sponge balls på scenen och stått på knä och jonglerat tack vare den låga takhöjden. I största allmänhet är jag mycket nöjd med allt som hände.
Jag började med att åka till Betelhemmet på årets första julfest. Först tyckte jag att det var konstigt att ha en julfest redan i november, men insåg ganska snart att det faktiskt är första advent på söndag, så så uppåt väggarna var det inte.
Tanterna och farbröderna var en mycket tacksam publik, och trots den ringa takhöjden är jag mäkta nöjd. Dessutom avslutades det hela med en eldshow på verandan. Det var roligt att få ett sådant uppdrag, gamlingarna stod i fönstren och tittade ut med stora ögon. När jag kom in fick jag en större applåd och ett varmare mottagande än jag väntat mig. Tyvärr fick jag inte riktigt med mig någon bild därifrån, men det var supermysigt.Senare på kvällen skulle det vara ungdomssamling i kyrkan, trodde jag. Men det kom en hel massa barnfamiljer med små barn och medelålders människor, bara två stackars ungdomar hade hittat dit. Det var lite småsvårt att hålla fokus på det jag hade förberett, eftersom det sprang runt en massa söta lekfulla barn överallt. Men någonstans tror jag faktiskt att de som satt där fick med sig något av det jag sade, för jag skymtade några tårar, och jag hörde hur de skrattade...

Comments