Blogg‎ > ‎

Jul och nyår

skickad 2 jan. 2013 01:38 av Mie Björhag
Jul och nyår

Julen firades i Värnamo tillsammans med Davids familj, det var riktigt trevligt och för varje år blir julbordet mer och mer vegetariskt anpassat. Jag måste säga att på det hela taget var det en väldigt idyllisk familjejul. Vi vaknade upp på julaftons morgon till snöfall och tända ljus, risgrynsgröt och en tindrande gran. Syskonbarnen lekte med sina julklappar, Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson gick som vanligt på tv. Vi byggde en snöiglo i snön och åkte pulka. Allt var så juligt som det kan, i min hjärna gick julsånger på repeat och i hjärtat påmindes jag om Jesu födelse.


På juldagen passade vi på att födelsedagsfika tillsammans med min storasyster. Jag har nämligen lyckats gifta mig med en man som kommer från samma stad som hennes, så vi kunde bara knalla över. Mycket smidigt och fantastiskt trevligt.

Nyår firades med en av mina bröder och hans familj i Alvik. Det var galet fint! De hade fixat trerätters middag och de bor precis vid vattnet, så vi fick riktigt bra utsikt över stadens fyrverkeri. Vi drack alkoholfri skumpa, spelade kineckt (tv-spel där din kropp är kontrollen) och carcassonne (ett sällskapsspel av rang). Kvällen gick riktigt fort och jag måste säga att jag har stora förväntningar på 2013
.

Eftersom jag glömde ta bilder snor jag fyrverkeri från nätet. Gott nytt år!

Comments