Blogg‎ > ‎

Länge sedan sist

skickad 4 maj 2013 02:24 av Mie Björhag
Länge sedan sist

Nu var det ett tag sedan sist jag skrev någonting här på bloggen och det har hänt väldigt mycket på den tiden.
Bland annat har det hunnit med att vara påsk, och jag fick vara med på Hillsongs påskfirande på Cirkus i Stockholm. Barnshowen kallades för Cirkus på Cirkus och blev en succé. Det var fantastiskt mycket barn och jag blev imponerad över hur bra alla ledare skötte det. Speciellt imponerad blev jag av de båda clownerna som tycktes ha oändligt mycket tålamod och energi och styrde upp organiserade lekar med barnen.


Jag har också fått vara med om en väldigt stor grej. Jag har fått predika på en skola!!! Det händer inte nu för tiden, men jag blev ändå inbjuden av en kristen skolgrupp på Marks gymnasieskola i Skene utanför Göteborg. Jag fick predika runt lunchtid i deras cafeteria, det kom en massa folk och det kändes jätte bra. Tänk vilken grej, jag blev alldeles lycklig i magen.


En annan väldigt stor grej i mitt liv som håller på att hända just nu, och som är huvudanledningen till att jag inte har skrivit någonting på så länge är att jag och David håller på att flytta till Göteborg. Sådant tar tid, vi har packat och burit, åkt mängder med mil för att plocka upp våra kringspridda saker hos släkten. Vi har borrat och skruvat, fixat och grejat och nu börjar vi komma i ordning i Göteborg. Det känns väldigt bra och nu kan vi äntligen andas igen.


Hoppas att ni har det bra där ute i vårsolen, det har i alla fall Jag!
Comments