Blogg‎ > ‎

Leva livet

skickad 25 mars 2011 06:04 av Mie Björhag   [ uppdaterad 25 mars 2011 06:29 ]
Leva livet

Jag och David hade lyckats komma över två fribiljetter till en musikal som just nu spelas på china teatern. Eftersom att jag känner en synnerligen trevlig scenteckniker var det helt och hållet hennes förtjänst att vi var där.
Wow, vilken nostalgitripp, vilket lyckorus. Jag visste inte att jag hade sådana starka band till 80-talets musik, jag var ju så liten på den tiden.
Jag satt och sjöng glatt med i texterna och kände hur välbehaget sköljde över mig.. "Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv..." Även låtar som "Jag ska köpa vingar för pengarna", "vill ha dig i mörkret hos mig" och "vi har bara varandra" var med. De hade de lyckats väva ihop dessa 80-tals hits till en fungerande sammanhängande historia, jag var mäkta imponerad.


Dansarna var atletiska, graciösa och roliga, jag blev så imponerad av alla olika stilar de dansade i och humorn i koreografin.
Karaktärerna hade alla sin speciella charm, men den som sjöng allra bäst var ändå "gitarristen" i bandet. När han öppnade munnen rös jag varje gång.
I pausen lärde vi känna ett par synnerligen trevliga tjejer som satt bredvid oss, vilket resulterade i att Mie har en lunchfika att se fram emot på torsdag!

Ett helt klart godkänt avslut på en torsdag!
Comments