Blogg‎ > ‎

London

skickad 2 maj 2012 01:43 av Mie Björhag   [ uppdaterad 2 maj 2012 01:46 ]
London

Jag, Elisabeth och Linda åkte till London för att gå på Hillsongs kvinnokonferens Colour. Det var super bra. Jag skulle kunna rekomendera vem som helst att åka dit. Det var kanon bra talare och fantastiska konserter och underhållningsinslag. Lovsången var underbar och som om det inte var nog med det så var alla supertrevliga. En eftermiddag när det regnade visade de till och med ett avsnitt av Friends för alla som flydde regnet. Me like!

Jag fick förmånen att prata lite med Priscilla Shirer. Enligt mig den bästa talaren på hela konferensen!

Sisterhood, she is one she is many!
Stämningen var familjär, det var som att alla faktiskt var systrar. Att vi tar hand om varandra och bryr oss om varandra på riktigt är något jag önskar kunde sprida sig mer. Det är alldeles för vanligt med skitsnack och hierarkier bland kvinnor. Tänk om vi kunde bryta den kulturen helt och hållet.

Linda, jag och Elisabeth

Men det var inte bara gulligull och klapp på huvudet, det presenterades bland annat väldigt många bra projekt för att förebygga och stoppa trafficking och att hjälpa kvinnor runt om i världen på olika sätt. Jag gillar det, att det faktiskt finns ett riktigt engagemang och att det händer saker. Att vi som kvinnor står upp för varandra är inte bara bra utan nödvändigt.

Sista dagen ägnade vi oss bara åt att njuta av London. Trots duggregn var även det en helt fantastisk dag i goda vänners sällskap. Jag hittade de här fräsiga solglasögonen. Plötsligt fick London Eye en ny innebörd...

 
 
På återseende go' vänner
Comments