Blogg‎ > ‎

Lukas 19:40

skickad 13 jan. 2011 03:05 av Mie Björhag   [ uppdaterad 13 jan. 2011 04:49 ]
Lukas 19:40

Hört på Morgonpasset i p3 13/1-11 (ca 02.31.40)
Carin Franzon hade precis lämnat studion. En gäst som pratat om att vara relationsanarkist.
Hanna, som tidigare under sändningen sagt att människor som är besatta på film pratar armeniska, blev nu rättad. En lyssnare skrev in och berättade att det faktiskt är arameiska de pratar. Varpå denna skojiga lilla konversation uppstår.

Hanna - Jag kan ju inte veta alla språk som besatta människor pratar. [...] Tydligen så pratade Jesus arameiska, varför skall då djävulen också prata det? Är alla födda samtidigt? Hur hänger det här ihop?

Kodjo - Nej, men för djävulen vill ju tjalla hans språk loooo.

Martina - Vadå tjalla? Skall han sno det?

Kodjo - ja, baxa det, förstår du vad jag menar? Ja, förstår du? För grejen är såhär du vet; alla såhär  "åååh Jesus, tjockt skön snubbe. Han går upp såhär du vet, han ba aaaa du vet, kärlek och sån där skit, inte såhär med flera, förstår du vad jag menar, utan med en."
Och sen kommer djävulen och djävulen han är såhär ba aaaa, alla tycker att den där Jesus är djävligt skön, inte djävlig  så som jag är djävulen, utan skön, som en tjockt skön snubbe."
Och då tänker djävulen såhär "abo, jag skall baxa hans grej, och då kan jag säga åt folk att göra fett knas grejer, och de kommer lyssna för de tänker 'abo det är Jesus.'" Men det är inte Jesus, det är djävulen. BOM!Comments