Blogg‎ > ‎

Människor som inspirerar

skickad 19 apr. 2012 23:39 av Mie Björhag   [ uppdaterad 19 apr. 2012 23:41 ]
Människor som inspirerar

Jag har den stora lyckan att ha fantastiska människor runtomkring mig som inspirerar mig på olika sätt. Bland annat kommer Benjamin med jämna mellanrum och hälsar på och tränar med mig i lokalen. Det känns fantastiskt att ha någon att bolla med i dubbel bemärkelse :)

Fika efter träningen

I Tisdags var jag på möte tillsammans med Håkan Axell och Carina Nyman som jag kommer att turnera tillsammans med en del i sommar och höst. Super trevligt! Vi börjar nu ikväll i Luleå. Allt som heter "SPIK" eller "Guds hjärta" under fliken upcoming är tillsammans med dessa fantastiska människor. Det är så skönt att få stå tillsammans. Jag är ingen ensamvarg, jag tycker om att jobba i grupp.

Carina och Håkan på väg hem efter ett trevligt planeringsmöte

Håkan är grundaren av nykterhetsorganisationen SPIK och Carina är en fantastisk singer/songwriter, hennes låtar handlar om saker som är på riktigt, och rör verkligen vid hjärtat. Hippietanten för hela slanten! De inspirerar mig alla på olika sätt, och jag är glad att de dykt upp i mitt liv.

Självklart finns det fler människor som inspirerar mig, men jag kan inte berätta om alla här, det skulle ta alldeles för lång tid, och vem skulle orka läsa allt det?

 

Comments