Blogg‎ > ‎

Mitt liv är en saga och jag har hittat min prins

skickad 19 apr. 2011 07:57 av Mie Björhag   [ uppdaterad 19 apr. 2011 08:49 ]
Mitt liv är en saga och jag har hittat min prins

Jag lever ett helt underbart liv, jag får verkligen leva min dröm!
Jag jonglerar och pratar om min älskade pappa Gud, vilket bara det är värt att hoppa sig lycklig över. Men jag har även hittat världens bästa man, min snusmumrik och blivande äkta hälft. Det är underbart när man hittar sin bästa vän, den som kan handskas med alla ens sidor och vet precis hur man ska trösta och uppmuntra.
Jag är så imponerad att detta hänt mig. Jag har aldrig tidigare känt en så stor kärlek för en annan människa, och jag har ganska lätt att älska. Han är något ut över det vanliga. En människa som kompletterar mig som ingen annan kan. Han delar alla sidor av mitt liv, ingenting fattas.
Han gillar samma musik som jag, att klättra i träd och busa, att spontanleka i en lekpark, spela tv-spel (och rätt tv-spel), göra spontanutflykter och åka på planerade resor. Han älskar sin familj och min, han håller också på med poi och jonglering, han uppmuntrar mig och stöttar mig i allt. han älskar naturen och staden, vi kan plocka bär och svamp tillsammans, åka pulka och ta hurtiga joggingturer.
Dessutom har han också en fantastisk relation till Gud som jag älskar att se, lära mig av och utvecklas tillsammans med. Det är mannen jag ska gifta mig med, det är honom jag vill ha!

Jag har dessutom fantastiska vänner som jag älskar att umgås med och som uppskattar mig för den jag är. Jag har vinkat hej då till att försöka vara någon annan och att försöka passa in bara för att vara en i gänget. Här är jag, så här är jag och tänka sig, människor gillar det.
Precis såhär töntig och cool är jag ;)


Inte nog med det så är det vår och sol, värmen har börjat komma tillbaka och allt känns alldeles, alldeles underbart!!!

Kärlek till hela världen från en vårrusig Mie
Comments