Blogg‎ > ‎

Sverige runt på två dagar

skickad 19 sep. 2011 01:45 av Mie Björhag   [ uppdaterad 19 sep. 2011 02:36 ]
Hej kära bloggen, idag har jag massor av roliga saker att berätta. Det har varit en sprudlande och fantastisk helg med skojiga och överraskande inslag. Vi tar det från början.
I Fredags satte jag mig på tåget för att åka till sköna Skåneland, närmare bestämt Hässleholm där jag predikade på en ungdomskväll. Ungdomar från hela Skåne kom, det var nog närmare 180 sköningar där. Kvällen förlöpte väldigt bra och jag fick så mycket god respons att jag blev alldeles tårögd. En sak som framförallt påverkade mig var en tuff bandtjej som kom fram till mig och sade att det jag gör verkligen är använt av Gud och sjukt bra. Där stod jag och kände mig alldeles varm i kroppen, det är så motiverande och uppmuntrande!

Kvällen var full av mingel och trevliga samtal, och när natten smög sig på traskade vi iväg till hotellet där alla medverkande fick bo. Superfint och mysigt, men kallt som bara den. Således klädde jag på mig alla kläder jag hade med mig och kröp ner under täcket. När jag vaknade var min nästa iskall, men i övrigt hade jag sovit riktigt gott. Jag avnjöt en såndär trevlig hotellfrukost i all hast och satte mig åter igen på ett tåg, denna gång bar det av mot Allingsås där Lindströms bil skulle fira sitt 10års jubileum med lite cirkusmie och hoppborgar för barnen.

Väl framme kastades jag upp på en scen framför alla bilar. Vi pratade igenom hur det skulle gå till och med lite assistans kom det musik ur min väska när jag öppnade den och jag berättade klassiska sagor till detektivbyråns klinkande toner. Ett nytt koncept jag aldrig tidigare provat, men det gick hem med dunder och brak. Barnen satt som klistrade och väntade med iver på min andra show. Jag har ett nytt utbud i min repertoar som klarat testet! Det gör mig glad, kanske något för bibliotekens sagohörna?

Hur som helst var det med mycket lycka i magen efter en sagolik helg jag åkte hem för att mötas av min man och två vänner. De hade lagat mat och fixat massa frukt. Vi spelade spel och hade det alldeles alldeles underbart.

För att toppa helgen hade min bror inflyttningsfest för familjen på söndagen. Bullar i mängder och supertrevligt sällskap. Den här helgen blir svårslagen.
Comments