Blogg‎ > ‎

Rodetrip och Turné

skickad 30 juli 2012 04:01 av Mie Björhag
Rodetrip och Turné

I Lördags kom jag och David hem från en tredagarsturné runt om i vårt vackra land, vi tog till och med en avstickare till Norge.
Vi var på Löttorp på Öland i Onsdags. Det var sportvecka där och vi fyllde ett helt cirkustält med människor. En liten dröm gick i uppfyllelse där, det var inte första gången jag stod på den scenen, men för första gången gick det upp för mig att det faktiskt var ett cirkustält jag fick uppträda i.
Ett par av mina vänner tittade helt oväntat förbi och det blev ett mysigt slut på den dagen med popcorn och hemmagjord flädersaft.

I torsdags brände vi iväg mot Halmstad och Gullbrannagården. Det var en skön stämning där och det kändes som att jag, Carina och Håkan blivit mer samspelta. Som vanligt fick vi ett väldigt fint mottagande och blev bjudna på riktigt god mat! Tummen upp.


Håkan i action på Gullbranna

På fredagen Åkte vi över till Norge. I bilen dit drog vi Norgehistorier och Carina visade sig vara en naturbegåvning på svorsk (svenska på norska). Vi njöt av den fina naturen och vips var vi framme i  Österbo.
Nattmötet blev veckans höjdare! Jag har aldrig sett Håkan gasa på så mycket någon gång och då ska du veta att han redan från början är ett riktigt energiknippe.


Carina in the car

Det bästa med hela resan var nog att vi var ett team, jag känner att jag ibland blir lite trött på att köra solo. Vi gör helt olika saker, men ack så bra det blev, som en liten varité. Samtalen vi fick i bilen var inte heller fy skam. Tänk vad man lär känna varandra när man har en massa timmar att slå ihjäl i en bil.


Comments