Blogg‎ > ‎

Senaste nytt från Cirkusmie

skickad 6 aug. 2012 01:31 av Mie Björhag
Senaste nytt från Cirkusmie

Tänk att det redan är Augusti. Jag tycker att den här sommaren bara har svischat förbi, men än är den inte över. Det är varmt och soligt som det ska vara. Då passar det ju bra att åka på läger, vilket barnen och ungdomarna jag uppträdde för i tisdags hade gjort.
Jag hade tagit mig ut till Gutebo utanför Finspång där ett skönt gäng väntade på mig. De var en fantastisk publik! De var verkligen med hela tiden, applåderade och busvisslade. När jag jonglerade knivar gick det en susning genom hela gruppen och de ställde sig upp för att se bättre. Jag njöt!
Efter föreställningen fick jag många fina samtal med flera av ungdomarna, sen var det dags för lägereld nere vid vattnet. Vilken stämning, vi sjöng alla klassiska lägersånger, jag gjorde en liten eldshow och sen lektes det lekar innan jag vände hemåt igen. Vilken kanondag!

Jag har inte bara jobbat, Jag har även hunnit med att träffa några av de vänner jag inte träffat på hela sommaren, dessutom har jag hälsat på det nyaste tillskottet i familjen Björhag, endast tre veckor gammal. Jag blev charmad direkt!
Mina svärföräldrar tittade förbi en sväng igår och vi tog oss ut till skärgården, åt mjukglass och fikade på klipporna. På kvällen hade en vän till mig fixat en friplåt till "Stockholm music and arts festival" och jag lyckades ta mig in till skeppsholmen för att se Björk. Hon hade en hel kör med sig och en scenshow som hette duga. Lycklig promenerade jag hem trallandes på "sakta vi går genom stan".

Min festivalarm :)

Den här veckan blir det fullt ös! På onsdag åker jag till Frizon, torsdag i Ljungby och på lördag ska jag upp till Norrflärke. Äventyret fortsätter! Upp upp och iväg...

 
Comments