Blogg‎ > ‎

Snöstorm och träningsverk

skickad 4 dec. 2012 00:51 av Mie Björhag   [ uppdaterad 4 dec. 2012 03:21 ]
Snöstorm och träningsverk

Nu har det gått två veckor sedan jag skrev sist. Det har hunnit bli kallt, snöigt och väldigt juligt. Jag har julpyntat, baka pepparkakor på egen deg i goda vänners lag och tänt första ljuset i adventsljusstaken precis som sig bör, och jag känner mig verkligen i fas med den högtid som väntar.


Nybakade pepparkakor på kylning

Innan jag skrev inlägget om Guds kärlek åkte jag till Linköping. Vilken underbar plats och vilken publik. Har nog aldrig känt mig så uppbackad. Publiken gör artisten, det är verkligen sant. Jag fick en loge vilket inte är vardagsmat för mig, så jag kände mig riktigt bortskämd. Innan jag gick på scenen röjde en gospelkör loss och fick verkligen igång publiken, så jag måste säga att det var rena barnleken att jongleringspredika den kvällen.

Gospelkören som ägde scenen

Jag har också varit en vecka i Hofors och pratat om nykterhet för skolungdomar. Det var riktigt intensiva dagar och fler shower än jag någonsin haft under en så kort period förut. Men det var många som gick med i SPIK och jag är glad för det. Tänk om vi kunde göra gemensam sak i att skjuta upp alkoholdebuten för barn och ungdomar...

I helgen var jag på Uppsala Adventskonvent. Ett jonglerings och akrobatikskonvent med massor av deltagare. Jag blev duktigt inspirerad och fick även en del nya vänner. Nu ska här tränas! Jag har köpt nya käglor och har fått mycket att träna på. Det var precis det jag var ute efter. När jag kom hem var jag så trött i kroppen att jag knappt tog mig upp i sängen (vi har en loftsäng) men det är skönt att känna att jag lever!

Mina nya käglor

Till råga på allt har det kommit en massa snö, jag älskar att vara ute och leka i snön, man blir aldrig för gammal för att åka pulka!Comments