Blogg‎ > ‎

Tåg och sånt

skickad 10 dec. 2012 01:41 av Mie Björhag   [ uppdaterad 10 dec. 2012 01:49 ]
Tåg och sånt

I Helgen har jag varit och jobbat på två ställen. Först i Gimo som ligger utanför Uppsala, och sedan i Hudiksvall.

I Gimo var det ett härligt gäng med barn och ungdomar som hade julavslutning och jag måste säga att jag tyckte att kvällen blev väldigt lyckad. Dock blev jag ganska sen trots att jag tog i lite när jag beställde biljetterna. Men ni vet hur det är nu för tiden, det är halt och tåg och bussar tar det lite försiktigt.

Som vanligt är jag dålig på att få med mig kameran, men eftersom att jag var i en gymnastikhall får den här duga. Den är från förra helgen på jongleringskonventet i Uppsala, så rent geografiskt stämmer den ju nästan också.

Nu låter det säkert som att det kommer att bli ännu en som klagar på snö och vinter. Som om det inte redan var nog, men så är det inte. Jag är glad att tåg/busschaufförerna tar det lugnt. Hellre sen än i en olycka säger jag.
Sån här vacker utsikt hade jag från tåg och buss hela helgen
 

I lördags var det dags för Nobelfest igen, precis som förra året i Hudiksvall. Lite sen som vanligt (ett tåg hade spårat ur framför oss, så vi fick åka ersättningsbuss från Gävle) men det fanns mycket förberedelsetid. Jag hade kyrksalen för mig själv när det bjöds trerätters middag för ungdomarna.
Alla hade supertjusiga kläder, önskar att jag fått med mig några bilder som jag kunnat visa er. ALLA var uppklädda.
Om du undrar var Hudik ligger kan jag visa det på kartan
 

Nu har jag tyvärr lyckats bli lite förkyld, men snart är det jullov!


Comments