Blogg‎ > ‎

Tillbaka från mammaledigheten

skickad 24 nov. 2015 03:02 av Mie Björhag   [ uppdaterad 24 nov. 2015 03:04 ]
Tillbaka från mammaledigheten

Jag har varit mammaledig i över ett år nu. Eller ledig och ledig, jag har tagit lite uppdrag här och där när familjen kunnat följa med, men nu är jag tillbaka på banan på riktigt! Det går bra att boka mig igen och jag ser fram emot att ta mig runt lite mer. 
Några tankar jag har för framtiden är att skriva lite mer renodlade barnshower som funkar på förskolor, sjukhus och andra ställen utöver den kyrkliga plattformen jag har idag och älskar.
Men nu när jag har en underbar liten dotter (Anny 15 månader) Känner jag inte att jag kan flänga riktigt lika mycket till andra sidan av landet hur som helst. Det hade varit skönt att kunna komma hem på kvällen (eller iaf samma natt) efter ett gig och känna att jag kan spendera tid med min lilla solstråle.
Livet som mamma är underbart! Tänk vilken gåva ett barn är. Jag är så tacksam som får ha ett så fin liten familj.Om det är så att du undrar något eller vill att jag ska skriva en särskild show till just det stället du jobbar eller vill ta dit mig av någon annan anledning, (Jag är en rätt bra reklampelare när jag går runt på mina styltor) eller rätt och slätt bara har en fråga är det bara att höra av sig på mail: mie@cirkusmie.se eller telefon 0705089822. Jag känner mig sprudlande och kreativ. 
Vi ses!
 
Comments