Blogg‎ > ‎

Västerås och Hillsong fyller 5 år

skickad 25 okt. 2011 00:37 av Mie Björhag   [ uppdaterad 25 okt. 2011 04:43 ]
Västerås och Hillsong fyller 5 år

I Helgen har mina svärföräldrar varit här, det var mycket trevligt! Det är alltid så mysigt när de kommer på besök. De trillade in i fredags kväll och under lördagen åkte vi till Märsta för att ha lite mer familjehäng med Davids bror med familj och såklart svärföräldrarna. Vi åt god mat och tog en lång promenad innan jag och David stack iväg till Västerås.
Det hade varit ett väldigt bra tryck där hela dagen med träning för tillväxt, och på kvällen var det ungdomsmöte och konsert/releasefest med Hansam. Jag jonglerade under mötet och publiken var så på att jag inte annat än kunde ge bra ifrån mig. Efteråt var det flera stycken som sett mig tidigare som sade att det var det bästa jag någonsin gjort. Inte så dåligt betyg om jag får säga det själv ;) Helt överrumplad och hög på endorfiner var det flera gäng som kom och pratade med mig om vikten av det jag hade pratat om. Jag blev alldeles varm i hjärtat. När det verkligen berör någon får jag svindel. Tänk att det jag säger och gör kan påverka hur någon tänker, eller vilken inställning de har till saker och ting... Det tåls att tänkas på.

Jag hade som vanligt ingen bild från det tillfället som omskrivs, men visst är det roligare att läsa om det finns lite bilder?

Vi kom hem väldigt sent, och gick upp väldigt(!) tidigt, men vad gör väl det när Hillsong hade femårskalas på Nalen. Om det är så att du inte besökt denna fantastiska kyrka som jag och David är med i skulle jag verkligen rekommendera det. Jag älskar Hillsong, inte främst för att det är bra musik och snygga ljussättningar, utan för den kärleksfulla attityd som människor har, det hjärta som verkligen visar på Gud. Jag hjälpte till med upprigg och under 11 mötet med scenen (Vanligt roddande)..
Vilket kalas vi hade sen, det var konfetti, stora ballonger som kastades runt i publikhavet och partymusik. Folk runt om i världen hade skickat gratulationshälsningar. Vilket röj! Sen blev det såklart tårta (vad är väl ett kalas utan tårta?) och mingel i stora lass. Jag tycker verkligen om att vara i Hillsong, men när vi kom hem var vi så galet trötta att vi bara somnade i en liten hög. Så går det när man har en överintensiv helg.

Tåååårta på Nalen. Mumsfilibubblan!

Ikväll blir det Magiskola igen, och imorgon bär det av till Sollentuna! Barnkörerna ska få sig en dos cirkusmie.
På återseende
Comments