"Med ett rakt och tydligt budskap om Jesus har Cirkusmie förmågan att, genom sin fantastiska yrkesskicklighet som cirkusartist, på ett häpnadsväckande sätt fånga barnens uppmärksamhet. Under showerna är wow-känslan ständigt återkommande och fascinationen över såväl uttryckssätten som budskapet i sig, är stor. Glädjen över att ha haft Mie här under vårt event Påskkul är enorm!"
- Hanna Agnesson, Barnpastor Pingstkyrkan Falköping

"Fantastisk glädjespridare, man kan inte låta bli att le när hon är i närheten! Rakt budskap på ett underhållande sätt som går rakt in i hjärtat. Vi är otroligt tacksamma över att Mie ville uppträda på vår skola, och vi rekommenderar henne varmt!"
- Fisherman's Friends (Kristna skolgruppen på Marks gymnasieskola)

"Mie är i särklass den mest glädespridande och inspirerande tjejen jag träffat!"

-Jakkin Wiss , Circus Titan

"Det var det bästa vi någonsin sett i en kyrka!"
-tre farbröder i 70-80 års åldern (Körsångare i Hosjö församling)

"CirkusMie har en unik gåva att kombinera både ett bra budskap och en imponerande cirkus-show. Hon gör det med glimten i ögat, med ett varmt, Jesuscentrerat hjärta och en glädje som smittar av sig. Jag rekommenderar henne varmt!"
-Joakim Lundqvist, huvudpastor på Livets ord Uppsala

"Det var roligt och underhållande med oväntade inslag! Mie lyckades fånga alla åskådare under tjejkvällen! Kanon!"
- Personal och ungdomar på fritidsgården bubblan, Sunne

"Cirkusmie är riktigt bra i det hon gör – en kombination av relevant predikan och jonglering, akrobatik och eldkonst! När hon talar är det lätt att lyssna och relatera till, samtidigt som det är kul att också se när hon använder sig av sitt häftiga sätt att illustrera det hon säger! Hon presenterar ett verkligt, äkta och meningsfullt liv tillsammans med Jesus som svaret på alla människors djupaste längtan."
-Magnus Fröidh, predikant


"Mies besök var en spännande upplevelse. Fantastiskt roligt, varmt och utmanande om vägen till kristen tro. En vitaminkick för våra konfirmander (och ledare)."
- Per Pettersson, präst i Svenska Kyrkan, Valbo församling

"Mie has an amazing ability to captivate children of all ages as she performs and communicate the Gospel in a relevant and creative way. I heartidly reccomend her."
- Mira Åsen, barnpastor

"Frikyrkans Lady Gaga"
- en tjej på Fotö